Salling Plast køber Danrør og NP Profil

Forventer stor vækst i salget af fortøjningspæle af PEHD-plast og fleksible jordvarmerør de kommende år

Den 1. april overtager Salling Plast AS producenten NP Profil, herunder Danrør, der er hjemhørende i Ranum, hvor Salling Plast i forvejen har 22.000 m2 produktion. Overtagelsen vedrører hele PE-produktsortimentet, navne og bygninger.

Danrør producerer blandt andet indføringsrør til fjernvarme og –vand, jordvarmerør og fortøjningspæle.

Steen Højslet Mortensen fra Danrør udtrykker tilfredshed med salget: ”Jeg har nået en alder, hvor jeg gerne vil nyde mit otium sammen med min familie, og jeg har den opfattelse, at Salling Plast er de rette til at videreføre det, jeg har opbygget gennem årene.”

Et af de produkter som Salling Plast har store forventninger til, er fortøjningspæle i PEHD-plast, der skal afløse de mange pæle, som er lavet af enten beton eller træ og som findes i tusindvis af havne verden over.

De er mange steder nået til et punkt, hvor de står overfor udskiftning og her vil det være oplagt i stedet at montere pæle i PEHD-plast, som stort set er uforgængelige.

”Det er et helt unikt produkt med et enormt potentiale i hele verden, og hos Salling Plast er vi derfor meget tilfredse med aftalen” fortæller Salling Plasts bestyrelsesformand Mogens Holm Jensen.

Danrørs produkter vil fremover indgå i Salling Plasts produktprogram.

Om Salling Plast AS
Salling Plast AS har siden grundlæggelsen i 1967 udvidet produktsortimentet fra præisolerede fjernvarmerør til også at omfatte fittings til alle former for rørtyper. Blandt virksomhedens kunder tæller blandt andet fjernvarmeindustrien, levnedsmiddelindustrien og offshore-industrien.

Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

For yderligere information
Palle Christensen, adm. direktør Salling Plast AS, tlf. 2949 0110 (pc@sallingplast.com)